function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

En toppen kväll!

Kvällen ha varit toppen kan man ju lugnt säga !. Först var man med Thea på stan och hon som såklart väckte mig vid 11.00 på morgonen. Det är inte okej kan man säga ! Och sen när jag kom hem så gick jag ut med min syster och Amilia och sen skulle vi möta Julia och då gjorde vi det och då hade vi jätte awesome och körde skp och allting och sen skulle Amilia hem så då gick jag och Julia med henne sen gick vi till Berga C för att gå in på ica men ica stängde vid 21.00 och vi kom dit 21.07 ungefär. Hahaha, otur eller vad säger man ? ;). Haha, men sen hittade vi en "godisaffär" så då gick vi till automaten och tog ut pengar sen gick vi till "godisaffären" Haha. Sen skulle Julia också hem och då satte jag mig vid datan. Sen efter ett tag fick jag ett mess där det  stog, "ring<33", ja och jag ringde såklart och då kom "A" till mig. UNDERBART! Kan man ju säga. Sen var han här ett tag, han skulle egentligen bara vara här 20 minuter men han va här längre. Hihi. Men vad kan man mer säga om dagen/kvällen ?.. Den var ju som sagt toppen tycker jag i alla fall. Haha.

Jag bjuder på en bild på mig, men det ser ut som jag är arg på bilden. Men jag är inte arg för jag är ju nästan aldrig arg ? ;) HAHA ! :D.. jag är mest flumm kan man väl säga eller vad säger ni kompisar ?

Kommentarer

Regler för kommentarer, "Du får göra reklam om din eller andras bloggar", "Dumma kommentarer tas bort", "Både bra och dålig kritik om bloggen, tillåts", "Frågor är alltid kul att få!" .. Nu är det bara att kommentera. =D

Vad är ditt fina namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress (Bara jag som ser den!):

URL:

Kommentera här =)

Trackback
RSS 2.0