Videoinlägg

Mobba inte stillbilden :(

* 29 April 2009 -† 31 Oktober 2010

Inlägget innan kan ni läsa lite om honom
|
|
v

R.I.P.

Idag lämnade du oss kl 04.40 något sånt min lilla vän. Vi försökte rädda dig men det räckte inte ända till att du skulle klara dig.Du var en jätte bra vän lilla Nalle. Visst, du var inte mitt djur,du var ju min systers, men  ändå kommer du finnas i mitt hjärta. Du va en jätte söt kille. Tårarna bara rinner och rinner för alla våra minnen. Du blev bara 1 år och hade hela ditt liv framför dig. Vem kunde tror det för 2 månader sen. Då va du så pigg och allting sen i September började du bli dålig och nu i Oktober lämnade  du oss. Känns så fel att säga farväl till dig redan. Du blev bara 1 år 7 månader  och 2 dagar. Varför just på Halloween ? Alla tänker på dig nu Nalle, alla. Och jag vet precis hur din matte, min syster, känner sig nu. Hon sakna dig precis som jag gör. Det kommer vara tomt utan dig. ;(
* 29 April 2009 -† 31 Oktober 2010
R.I.P.
Vila i frid lilla vän ! :love:

Vi ber för dig kanin

Förlåt att jag inte skrivit på bloggen idag för ett av våra djur ha blivit sämre än vad han va innan. Så vi ha haft fullt upp med honom hela dagen. Därför ha det inte blivit något inlägg...
Men hela familjen ber för dig Nalle och vi hoppas verkligen att du blir bättre. Du är en jätte söt och snäll kille och jag ber dig, kämpa för ditt liv för vi försöker göra allt åt dig för att du ska överleva. Om inte du kämpar så kan vi inte göra så mycket men vi försöker verkligen göra allt för att du ska leva ditt liv fullt ut. Du är ju bara 1 år och har inte levt hela ditt liv än. Du ha så mycket i ditt liv kvar att uppleva tillsammans med din familj. Vi ger dig medicin dagligen för att hoppas på en förbättring och jag hoppas verkligen det hjälper för du ha hela ditt liv framför dig !♥
JAG TYCKER ATT ALLA BORDE BE FÖR STACKARN.

Helt galen kväll/natt

Nu sitter jag i soffan och är hur trött som helst ! Helt galen kväll igår. Tack tjejer ! :D haha. Verkande fötter idag från skorna igår (aa) Hihi. Men idag ska jag väl inte göra så mycket.. skulle egentligen till Nybro för halloween fest men orka verkligen inte ta mig till Nybro efter den galna kvällen igår. ;) Men nu ska jag ta och äta lite frukost så skriver jag mer sen ! Puss.

Maja gäst bloggar !

Nu ska jag och Emelie in till stan sen ska vi göra oss ordning till SANDRA som kommer bli bäst!! :D

Maja gäst bloggar !

Emelie är bäst!!! ;D <3 //Maja

Nu står jag här !

HAHA ! Näe, jag sitter faktiskt :D Nu äntligen är det höstlov ! Sköööönt. Men aja, ikväll ska jag då till sandra med Maja. ;) Disco där idag igen, men denna gången ha jag någon att gå me :D hihi.

Otroligt !

jag ha övat på spanskan.. övat, övat och övat men det går ju inte att få in de där förbannande glosorna i huvudet. F*ck, f*ck, f*ck... Hoppas det går.. Men jag ha hittat tidnings artiklar i alla fall :D Något bra ;) och imorgon hänger Maja med mig hem också :) AWESOME ! Sen är det fredag och då blir det party night :D Sen på lördag blir det kanske Halloween fest :D HÖSTLOV snart ! :) Vad kulkul.

Spanska..

Nu sitter jag då och pluggar spanska. Ha 24 eller 25 glosor tills imorgon.. Hata det.. Före spanskan letade jag tidnings artiklar som jag ska redovisa imorgon. HAHA ! Men spanskan är nog ändå värst ;)
Sen efter det ska jag städa upp mitt rum.. JAG ORKA INTE ! :( Super stökigt... Varför måste jag alltid stöka ner mitt rum när det inte behövs ? ;) HAHA. Men i alla fall, nu måste jag läsa på min spanska ;D Puss :love:

JP ska ut ur Paradise Hotel !

Min åsikt är att JP ska ut ur Paradise Hotel. Jag gillar inte honom. Han säger att han inte snackar skit men sen så gör han de i alla fall.. Stör mig så himla mycket på såna folk...  Och jag tyckte faktiskt att Adnan gjorde rätt att säga som han tyckte till honom i dagens avsnitt ! :D Så j*vla rätt liksom.
Men just nu sitter jag och kolla på Buffy men är slut nu. Sen ska jag nog gå o lägga mig me SO boken i handen. Alltid lika bra att öva lite till ;) Bara 3 dagar kvar till höstlov. As gött ! :D
God natt alla läsare så hörs vi imorgon, Kärlek till er alla :love:

Plugg, plugg, plugg

Nu sitter jag och plugga igen.. Fy f*n vad gött det är att det snart är höstlov, då slipper man plugget i en vecka i alla fall. Sitter just nu och plugga på Industriella revolutionen som vi ha läxförhör på imorgon :( Kan inte ett dugg...
Men aja, annars ha dagen bestått av skola. Som alla andra dagar ;) HAHA !
Men nu måste jag fortsätta att plugga sen ha jag 25 glosor i spanskan också.. Hihi. Men skriver mer sen, bjuder på lite bilder på mig som kommer nu ;)

Röntgen idag.

Idag ha jag varit i skolan. FIck sluta lite tidigare för skulle till röntgen för att röntga mitt knä. Hoppas det inte är några dåliga resultat men ikväll ska man i alla fall träna ;) Riktigt j*vla gött att träna bort allt gott gott som man åt under helgen :). THIHI. Idag hade vi då uppsatsen och på de 10 sista minuterna blev jag så stressade för jag hade knappt skrivit klart halva :O Men sen lämnade jag in den när det var 2 minuter kvar. HAHA ! Tror inte den blev så bra bara för det. Men men, om 1 vecka är det loooov. Super gött ! :D Då är det fullspäckat i mitt schema sen är det ju Halloween (stav) helg också. Hehe. Fundera på att klä ut mig till ett spöke, bara ta ett lakan och klippa sönder de, sen har man  en dräkt :D haha, riktigt smart av mig :D Sitter och lyssna på musik och väntar på att Ghost whisperer ska börja. Sen efter de blir det att göra sig i ordning sen till dansen för träning ;)
Här kommer en låt som jag tycker är super bra !

Numb - Jay-z & Linkin Park


Förlååååt...

Förlåt för att inte jag ha skrivit något inlägg idag men ha inte haft tid. Först var man på konfirmationen som vanligt ;) haha, sen så var man med Julia. Vart på modehuset och handlat lite också ! :D Blev en rosa kofta och läppglans. Sen fick vi veta lite på Konfirmation lägret. Hoppas på att det blir ett kul läger som jag tror ;) Hehe. Imorgon har vi en stor uppstas att göra. Usch. Hoppas på det bästa :D

Kärlek till bilden

Modell: Jag
Fotograf: Felicia Silke (syster)

Stan dag

Idag ha man varit på stan :) hittade en tröja och ett nagellack :thumbup:
Annars ha man väl inte gjort så mycket ! ;) Hihi, varit på modehuset och där träffade man ju Maja som också var där för det va någonting där idag (a). Och imorgon är det konfirmation igen. HATE IT ! :(. Aja, Här får ni lite extra bilder ;)

Lördag morgon

Haha, jag kan inte fatta att jag var tvungen att gå upp klockan 09.45 på en LÖRDAG ! Bara för min syster hade anmält sig till en tävling som dras idag.. Uscha. Men aja, idag blir det väl inte att göra så mycket. Sitter just nu och lyssna på musik. Idag KANSKE jag ska ta min piercing. Vet inte om jag vågar (a) HAHA !
Såhär ser man ut en lördagsmorgon;
Ha en bra dag så ses vi senare, puss :love:

Fredagsmys kväll nu !

Det finns en dag då man kan andas ut
Man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
Sens i moved here all i do is mysa mys (Yes we do)
De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör

Snart e de fredagsmys
Hoppas inte föräldrarna stör
Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys
En soffa o ett ljus ett bord med massa gott
Man kopplar av ihop o mumsar i sig nåt
its totally (mysa x6)

De e dags för fredagsmys
Från kontor till amor
Snart e de fredagsmys
Man drar till tjejen den bor
Nu e de slut på veckan
Det e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Det e dags för fredagsmys
Från direktör till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyss

Fredag !

IDAG ÄR DET FREDAG ! :D Och det betyder att idag..blir...det..FREDAGSMYS! :D hihi. Men i alla fall, idag var det en kort dag i skolan. Rätt skönt. Haha, gympan var nog roligast ändå :D Vi spelade Volleyboll. Hihi. Volleyboll är faktiskt rätt så kul tycker jag :). Och på måndag har vi ett s*tans stor uppsats :(. *Buuhuu*. Men efter den veckan är det Höstlov :D. Det kommer bli ett riktigt awesome lov. Såhär ser mina plander ut på höstlovet;
Måndag - Vara med Amanda och några folk :)
Tisdag - Amanda.. sen hem :(
Onsdag - Chilla
Torsdag - Åka på konfirmation läger
Fredag - Läger
Lördag - Läger
Söndag - Åker hem från konfirmation lägret.
Så ser mina planer ut på höstlovet nu i alla fall. Men nu ska jag går och göra i ordning Stampelina (Det är min kanin om ni inte visste det? ;) Hihi.
Här kommer en bild på henne sen skriver jag mer senare idag. Puss :love:

NEEEEEEEEEEEEEEJ !!!! ;(

Andreas åkte ut från Paradise Hotel ! ;(
Sean Pierre ska ju åka ut. Hur kunde hon välja honom före Andreas?... Ååååååååååh...

Friday tomorrow !

JAA ! Äntligen fredag imorgon ! :D HAHA. Men aja, snart ska jag ta och städa upp lite. Boooring :(. Hihi. Ikväll blir det att kolla på Paradise Hotel. Kärlek till det programmet :D. men nu ska jag kolla på Ghost whisperer sen ska jag ta och göra lite nytta med mitt liv här då. HAHA. Ha det bra så höres vi.
KÄRLEK TILL ALLA MINA LÄSARE :love:

Vilka gillar ni i Paradise Hotel?

Vilka gillar ni i Paradise hotel? ;)
Jag gillar i alla fall;
Emanuel och Andreas :love:

Plugg dag.

Idag gäller 100% plugg. HAHA;
muntligt om prov på franska revolutionen på fredag
läsförståelse prov imorgon (som man inte kan öva på)
industriella revolutionen läxförhör till nästa vecka
Uppsats på måndag
Plugg plugg plugg... Hate it :( Skriver mer ikväll ! :D
Puss på er så länge. :love:

Fundera.. hmm..

Jag fundera på att slinga mitt hår rosa. Asså vill bara ha några slingor i håret... Som tex Avril Lavigne hade eller ha.. vet inte om hon har det längre men det tror jag inte (a) Kommer bild i alla fall nu.. Så nu blir det att fundera och fundera ! Sen kanske jag ska ta en piercing också ! :D Få mina pengar imorgon. Gilla, gilla, gilla!

Nu blir det...


Tråkig tisdag

Nu satt man nyss och tjabbade på sin syster för att hon måste ladda sin data när min data snart dör ! Tycker hon borde skaffa sig en EGEN laddare till sin dator så hon slippar ta MIN hela tiden ? ;) *fniss*. Men i alla fall, nu ha jag gjort läxan och jag var tvungen att plugga för att mamma tog min telefon och skulle ge tillbaka den när jag hade gjort klart läxan för om jag ha telefonen när jag gör läxan messar jag bara, på något underligt sätt :question:. HAHA.
En kompis till mig som läser min blogg ville att jag skulle ha mer bilder på mig själv på bloggen, tycker ni jag ska det eller inte? :)

Hjälp mig?

Ni behöver inte om ni inte vill men OM ni vill kan ni ju rösta på mig till veckans blogg ! :)
klicka här så kommer du till den bloggen :)
Jag är på nummer 1.
Nu ha jag nyss kommit hem från träningen. Riktigt riktigt gött var det att träna igen. Men aja, imorgon ha vi ett till matte prov fast B-delen då.. Hehe. Men jag fick G på NO provet ! :D JIPPI ! Men ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi. Puss

Facebook song


Första skoldagen avklarad för idag

Nu ha jag klarat av första skoldagen för idag :D.. Prov sista lektionen.. Hatar det rättare sagt! HAHA. Men ikväll blir  det dans :) Hihi. Ha pluggat lite, fast.. jag tröttnade (a) Ska göra en header till min systers nya blogg ;) För hon ville inte vara kvar på devote.se för hon gillade det inte så nu ha hon skapat en blogg på blogg.se (y)

1 timmes rast

Gick hem på rasten för ha ju nästan 2 timmars rast som inte är så kul ;). Nyss ätit och just nu sitter jag och kolla på tv. Roligare än att vara i skolan och inte gör någonting. HAHA ! Idag ha jag ju prov också. Sista lektionen ! HUR SKA JAG ORKA MED DET !? :O haha, men hoppas det går bra i alla fall.

Dagens sötis

Jag vet.. Det var längesen jag hade Dagens sötis. Men det ha bara inte blivit av :( Men nu kommer det tillbaka ! :D Här kommer Dagens sötis:

Söndag

Idag är det redan söndag ! Här kommer schemat för denna veckan:
Mycket plugg... Men aja ;) Bara 2 veckor kvar till höstlovet ! :D

Dålig update.

Idag ha jag varit jätte dålig att skriva för ha ju som sagt varit med Karro ! :) Kul ha vi haft men hon åker hem imorgon :(.. Det gillas inte. Men i alla fall, fundera på att gå o lägga mig för är rätt trött. Hehe. Och kolla är redan 00.45 :O. Ibland kan tiden går väldigt fort.. Men ha en fortsatt bra natt så hörs vi imorgon !

Karro time !

Nu sitter jag här och vänta på att Karro ska komma :D Sen får vi väl se vad vi hitta på och hon ska sova här också ! Kulkul :). Men skriver mer senare, puss !

Gaaaaah.. Hur kunde Alice & Minnah sitta löst?!

Jag fatta allvrligt inte hur Minnah och Alice kunde sitta löst?.. Det gå inte i mina ögon !! Och sen åkte ju Minnah ut också. ;(.. Buuuuhuuu. Nu få man väl heja på Alice och Daniel när Minnah åkte ut. Åååååh vad arg jag blir ! xD Det går bara inte för sig att just hon och Alice satt löst, men aja, så är idol...

Mina favoriter i Idol är...


Nu blir det...


En gullig kommentar !

Idag fick jag en kommentar som var hur gullig som helst ! :D
Kolla här:
Jag blir alltid glad när någon kommenterar ! :) Och sen tycker jag att ni borde kolla in hennes blogg ! Den är verkligen jätte fin.
Klicka på bilden för att komma till Louise Öfverströms blogg :)

Är de inte coola ?


Film tips någon?

Någon snäll människa som ha lite film tips ? :) Skulle behöva de. Så bara kommentera om ni har det ! :D

Fredag♥

Äntligen är det fredag :) Det är ju fint fredags väder också i alla fall i Kalmar. Ha nyss vaknat i alla fall, sitter och kolla på Våra bästa år och sen blogga jag ju lite också. Ikväll vet jag inte redigt vad jag ska göra, bara sitta ner i soffan, chilla och kolla på idol :thumbup:. Och på måndag blir det skola för min del ! ;(. Man hoppas på en bra fredag ! :D

Min önskelista till julen (lite tidigt;))

1. Nikon d40x
2. Yorkshireterrier valp

Ny duschad

Nu är man ny duschat. Faktiskt väldigt skönt !!.. Missat Paradise Hotel :( Men får väl kolla på de på webben eller någon annan stans :D och nu ha jag också missat lita av Robinson. Jag kan ju inte hålla tider ;) HAHA !

HAHA !

Det här videoklippet tröttnar man aldrig på ;) HAHA !
E.M.D. :love:
Alltid lika fruktansvärt fräsch - E.M.D.

Städa, städa, städa

Nu städar jag mitt rum. Och dammsugaren gillar ju inte mig så värst mycket, men så kan det vara ;).  Det behövdes verkligen för mitt rum var verkligen stökigt :bigeyes:. HAHA ! Aja, Snart ska jag fortsätta städa. Sen ska jag ju göra i ordning djuren också. Så är det.. Men idag ska jag inte göra så mycket.. ligga i soffan och dricka TE, så jag bli frisk någon gång. Te hjälper faktiskt om man är sjuk, ett tips bara från mig :thumbup:. Thihih.

My heart belongs to you

Idag känns det lite bättre men är fortfarande inte frisk, ska typ vara hemma hela veckan... Men höstlovet närmar sig bara 3 veckor  kvar ! :D Love, love, love :love:
Som sagt, på höstlovet har jag fullt upp i alla fall. Måndagen blir att träffa Amanda och fler folk, blir väl att hitta på något kul och sen kanske det blir lite film också ;). Sen på torsdagen till söndagen blir det konfa läger :) Man få väl hoppas att konfa lägret bli roligt :D

Sjuk...

Idag gick jag hem från skolan p.g.a att jag blev sjuk. Jag vill inte vara sjuk för då missar jag så himla mycket i skolan. Men om man blir det så kan man ju inte ändra på de. Aja, nu sitter jag här och kolla på tv och äter halstabletter. Hehe. Jag fick ju inte reda vad jag fick på provet idag för att jag gick hem men han sa i alla fall att jag klarade provet. Nu vill jag bara veta mitt betyg också ! :D Men ni få ha det så bra så ska jag försöka krya på mig så jag kan blogga lite effektivare för just nu när jag är sjuk kommer jag inte blogga så mycket för jag orka verkligen inte de.. Puss hej så länge !♥

Träning snart

Då dra man snart till träningen ! :D Kul kommer det bli men är så s*tans förskyld. Och idag hade jag om prov och sen fick vi reda på engelska diagnosen också... Sen imorgon ha vi prov igen ;) fast Spanska då.. Gud så kul.. Men hoppas att det går bra i alla fall ! Sen får vi reda på NO proven imorgon också HOPPAS jag.  :D

Hjälp mig ?!

Vilket av de två ställerna ska jag pierca mig på ?
Hjälp mig?!

Blogstart !


Ensam hemma

Nu sitter jag i soffan och dunka lite musik på mammas data. Ensam hemma så kan göra vad jag vill ! :D Det är rätt gött. Men men, idag ha jag då varit på Konfirmation och då i Gudstjänsten  va det ju dop också. Men om 2 veckor är det de igen sen efter det så är det konfa läger ! :D Längtat till det. Vi ska tydligen till Köpingsvik (stav) eller vad det va på Öland. Hehe. Men snart blir det väl att öva till mitt om prov som jag ha imorgon... Amerikanska och Franska revolutionen.. Förstå absolut ingenting ! Men hoppas jag klara det denna gången.

Usch, usch, usch

Då va det snart dags för kyrkan. Jag vill vara hemma o soooova :(. Men i alla fall, Efter kyrkan ska jag göra läxan för ha ju prov på tisdag.... Detta kommer bli den värsta fredagen någonsin. Aja, ha inte så mycket mer att skriv för till fället men vi höres!

Ni killar borde läsa detta !

Varför är alla killar så intresserade av bröst. Varje gång någon kille adda mig på msn så säger de.. "Vilka fina bröst du ha". Asså nu f*n ha jag tröttnat på det ! Det är väl inte för f*n brösten man kolla på först ?! :O Man ska kolla på personligheten. Det är den som är viktigast av allt.. PERSONLIGHETEN ! Vissa av alla killar förstå inte det. Ni kalla oss Hora, lebb, ni kan kalla oss det när som helst och ni fatta inte hur mycket det sårar en tjej. Vi tjejer ha faktiskt också känslor. Vi är inga dockor som man kan leka med, vi är riktiga människor ! Ni sårar oss och vi försöker resa oss upp igen för att gå vidare men ibland går det bara inte för ni ha sagt något som kan sitta i en tjej för evigt. Det ni säger till en tjej som sårar henne kan sitta i hennes hjärta för evigt. Ni förstå inte hur ont det gör? Men nu ha jag tröttnat på er killar som bara addar mig för mina bröst och inte min personlighet. En tjej vill bli älskad för hennes personlighet.. inte för att hon ha stora bröst eller om dom bara är fina, vi vill faktiskt bli älskade för den vi är. Det är som om vi tjejer skulle gilla er för att ni ha en stor *** och inte kolla på eran personlighet. Det är precis samma sak ! Så kom ihåg... Vi tjejer ha också känslor och vi vill bli älskade för den vi är och inte för att vi ha fina bröst, rumpa eller något.. Vi vill bli älskade för våran personlighet...

P.S. i love you

nu sitter jag här och kolla på Dansfeber. Hehe. Rätt så kul i alla fall. Sen efter blir det P.S. I love you. Någon som sätt den ? ;) Hoppas den är bra !! Hört att den är en drama film (vill kolla på den med dig *****), hihi :) Nu ha man ätit tacos och räkor. Gott gott :D.  Blev ett rätt kort inlägg men ska fortsätta kolla på Dansfeber nu.

Tar det lugnt !

Nu sitter jag i min säng och lyssna på musik och bara chilla ! Riktigt gutt är det ! Hehe. Men vänta på att mamma ska laga tacos :D muuuuuuuuuuuuuums. Aja, idag ha m&m (mormor och morfar) varit här, sen stack vi in till stan och sen tog vi med oss katterna och åkte till Norrlidsbastun :). imorgon blir det kyrkan igen :( *gillas inte*. Men så är det om man vill få presenter för att man konfirmeras xD HAHA!

Vilken stans?

Vilken stans ska jag sätta piercingen? ;)
(Kolla prickarna)... Prickarna e lite stora men de kommer inte vara så stora sen (a)

Lördag och är upp vid 08.30.. Stämmer de?

....Tänk...det stämmer :(. Det är min kanins fel.. Hon bara gräver och gräver. Hon sluta aldrig :( Men aja, nu sitter jag här och lyssna på muik. Vad kan man göra när man är uppe såhär tidigt egentligen? ;) Och imorgon är det konformation. *IGEN*. Uuuuusch ! Ångra faktiskt lite att jag skrev på att jag skulle konfirmera mig. Men aja, jag få presenter i alla fall :D. Idag så kommer mormor hit så måste vara i ordning och allt till 12.00. Men jag tror jag kommer vara uppe om inte jag somnar om ;) haha.. o juste.. Jag ha ju fått skolfotot nu.... :D
Inte världens bästa bild, men den få duga ;)

Good night !


Nybro hela dagen

Jahopp. då va man hemma efter att ha varit i Nybro hela dagen :D... kul var de. HAHA ! Karro (en kompis) och jag fick inte gå in hos en kompis..han ville inte ha oss hos honom :(... Men, sen efter de så åkte vi runt o letade efter Max hus ;) HAHA ! Så vi åkte runt kvarteret i typ en halv timme xD Men sen ringde vi till Jeppe och frågade vad han bodde och då märkte vi att vi ha stått vid rätt hus hela tiden xD Men aja, sen ringde vi på och vi ville se Max rum så vi gick upp sen kollade vi typ runt haha. Aja, det blev den lyckad dag/kväll i alla fall :)

Redan torsdag imorgon?

Då var det redan torsdag imorgon !!!
Nu sitter jag här och kolla på "Bonde söker fru". En bonde är ju från Öland som ligger jätte nära där jag bor ! ;) HAH ! Men allvarligt.. S*tan vad fuul han va ! (a) HAHA. Men men, imorgon är det en lång dag i skolan... *buuuhuu* + att jag fortfarande är fest sugen :(. Och nu är vi redan inne i oktober också, eller ja, vi ha varit inne i oktober i 6 dagar eftersom det är den 6 oktober idag ;) HAHA! Men jag är lite efter.. *som vanligt* :D hehe. Men ha en trevlig kväll alla blogg läsare så höres vi ! :)

16 and pregnant

Jahopp. Då sitter man och kolla på 16 and pregnant. Super bra program. Ha nyss varit ute med lilla kissen Baloo :''), men han ville gå in för han typ frös ? ;) HAHA ! Näe jag vet inte men han ville in i alla fall :D men nu ska jag fortsätta kolla på programmet ! ;)

Foki, min stora idol ? hmm

.... JA ! Hon är min stora idol. Ser verkligen upp mot henne. Jag vill bli en stor bloggare som Foki. Hehe. Skulle vara super kul att vara de egentligen. ;) Men, det går ju inte om ni inte följer och sprider min blogg :(. Vi kanske kan följa varandra via blogglovin ? (: eller vad tycker ni? :) Kommentera om ni vill att vi följer varandra via blogglovin !
Klicka på bilden för att gå till blogglovin


:love:

tänk dig en vinter utan snö
tänk dig en höst utan blåst å tö
tänk dig en sommar utan havets glitter
tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter
så känns de för mig en sekund utan dig!




Music in my life forever

Nu sitter jag här efter att ha städat upp min rum *igen*.. HAHA ! Ingen kan vara så stökig som jag allvarligt talat. Måste bättra mig! HAHA ! Men aja, idag hade vi SO prov som gick sk*t rättare sagt..... Jag hoppades ju att få G men vet att det är omöjligt ;) och sen imorgon har vi engelska diagnos eller så var det ett prov ? haha. Men det hoppas jag kommer gå bra i alla fall. Vi ska kunna, am-is-are-was-were, kan det rätt hyfsat i alla fall :) Sitter och lyssna på lite musik från mammas data för där är det mer bas och bättre ljud ;) HAHA !

Knä ont

Då ha man kommit hem efter en rolig träning ! :D och sen fick jag ju reda på att halva terminen har redan gått :( *buuuuuhuu* Och sen fick man ju ont i knät också.... Men men, nu ha jag fått min älskade kanelbulle !! :D *HAPPYFACE* HAHA. Men nus itter jag här och vänta på att mamma kan komma hem så jag kan äta min kanelbulle :) Thihihi.

Ny Header

Jag tyckte att det var dags att byta header ;) haha, så nu ha jag gjort och bytt den, så vad tycks ?

"Right here, right now Nothing is impossible Right here, right now I'm running on a miracle I've seen you're face, I feel your love And there's nothing I can do Right here, right now My heart, my heart belongs to you"
:love:
I've seen you're face, I feel your love
And there's nothing I can do
Right here, right now
My heart, my heart belongs to yo

Ett stort IG !

Jahopp, imon komemr man då få *läs rubriken* ;) haha. Kan ingenting till provet imorgon och jag ah verkligen försökt att plugga på det men det kommer aldrig in i mitt huvud ! Gaaaaaaah, jag blir galen. Men men, idag är det kanelbullensdag ! :D men ha inte fårr någon kanelbulle än :O Haha. Idag i skolan stog jag då i köket... Torkade bord.. uscha ! men bra gick det i alla fall :) HAHA ! Förutom att det var ris idag och då slabbar ju precis alla ! ch vissa hällde ju ut ris med mening också. Hehe. Senare idag blir det träning, fy s*tan vad kul det blir :)

Tips på hur du få killen på fall

Sex appeal.
Jag lovar, det finns nog ingen kille i världen som inte gillar när tjejer uppför sig lite extra 'sexigt' inför dem. Det behöver inte vara något så tydligt och uppenbart som att tappa pennan i golvet och saaakta försöka ta upp den, och puta lite extra på rumpan. Även fast det säkert uppskattas också. Hehe. Det behöver inte alls vara något sådant, ett skratt kan vara sexigt - hur du rör dig kan vara sexigt - hur du tittar på honom kan vara sexigt. Allt du gör kan vara 'oskyldigt' sexigt om du bara lägger manken till.
Skratta och var intresserad.
För det första, en kille älskar när man ler, för det andra - särskilt när du ler åt något han säger. Så om han berättar något kul, eller ett skämt (som kanske är världens dåligaste) så skratta endå. Om han säger något viktigt om t.ex sig själv, verka så intresserad du bara kan. Han kommer få en egoboost att du faktiskt bryr dig och antagligen vara glad resten av veckan för att hans skämt gick igenom som han ville.
Var ärlig.
Det finns ärlig, och så finns det ärlig. Håll det till en viss gräns, så ingen blir sårad. Ingen gillar folk som ljuger, och - killar märker det direkt. Om du är ledsen, säg det. Han kommer aldrig släppa tanken annars. Om han frågar vad du tycker om hans nya tröja, säg vad du VERKLIGEN tycker men på ett sätt så han inte blir ledsen. Förr eller senare dyker sanningen upp, och då kan det bli större konsekvenser än vad du trodde - så det är lika bra att säga sanningen med en gång.
Var naturlig.
Stressa inte över vilka kläder du ska ha eller hur håret ska se ut när du träffar honom. Försök inte för mycket helt enkelt, för han KOMMER märka om du är obekväm i hur du ser ut. Och det finns inget dem finner mer osexigt än tjejer som inte är säkra på sig själva. Om du är tjejen som går runt i mjukisar och håret uppsatt i en toffs, ha det då! För antagligen kommer du kunna vara dig själv mer, då än om du är superfixad. Du kommer känna dig mer som dig själv, och därför kommer han få en tydligare bild av hur du är. Med andra ord - var naturlig, var som du brukar. Då kommer du troligen kunna slappna av mer, för ja - tjejer kan uppfattas som sexiga och självsäkra i mjukisbyxor av killar. Tro det eller ej.
Närkontakt.
Vad du än gör, i vilken situation ni än är i - försök få närkontakt. Och nu menar jag inte att du ska hugga till såfort du kan, och ge honom en smisk på stjärten eller tafsa på hans allra heligaste. Ett leende och hand på hans arm eller att du pillar i hans hår, ger ifrån sig positiva signaler som han definitivt kommer lägga märke till. Flytta dig närmare när ni tittar på film, lek med hans fingrar - vad som helst.
Prata mycket. Om honom.
Precis som tjejer, så älskar killar komplimanger. Många har fått uppfattningen att dem kan uppfatta en som jobbig om det förekommer för ofta, men sanningen är - dem älskar det. Och när dem säger  lite generat "men, hehe, sluta" så menar dem egentligen "fortsätt, tack". Säg att han är otroligt söt just idag, fråga hur han fixar sitt hår - för det ser så galet snyggt ut. Säg att han luktar gott, och att han har fina ögon osv osv. Komplimanger kan man aldrig få för mycket av, särskilt om killen i fråga är väldigt osäker. Visa då lite extra mycket att han är speciell, sexig osv. För vem vill INTE hjälpa någon att få ett bättre självförtroende och må bra?
Spela svårfångad.
Killar gillar utmaningar, själva jakten på tjejer. Det är ett faktum, inte ett påstående. Om du leker tillgänglig direkt, så lovar jag att han kommer tröttna snabbare än du hinner tänka. Då får han ett intryck utav dig att du är lika tillgänglig för alla, inte bara honom. Men var försiktigt - spelar du FÖR svår så är risken att han också tröttnar, det behöver inte handla om månader. Ifall han frågar om ni kan träffas, säg att du har något annat planerat - då kommer han antagligen vara på dig mer än förut och ringa/smsa mer. För somsagt, det finns inget killar gillar mer än utmaningar.

Är jag fest sugen?

.... ja, det är jag ! ;) Hehe, men få nog vänta med mitt festande lite eftersom, det är skola imon + att jag ha 2 prov att göra denna veckan som inte är så himla kul.  Haha, ett på tisdagen (som kommer gå dåligt) och ett på onsdag, super.... Men aja, tagga nästa fest redan fats jag it vet när den blir :(

Recept på "Smalare Kladdkaka"

Några av mina läsare som är intresserade av bakning? ;) Själv är jag ju inte en sån duktig bakare (a) Om ni är intresserade av bakning, här kommer ett recept på en "Smalare kladdkaka" Den tar ca 30 minuter att göra
1 dl Strösocker
1 dl Ljus sirap
1 tsk Vanlijsocker
2 st Ägg
4 msk Kakao
1 krm Salt
1 dl Kesella 1%
1 dl Vetemjöl

Till Formen
1 tsk margarin, eller smör

Till Garnering
1 msk florsocker

Tillagning
6 - 8 portioner
1. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader
2. Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.
3. Fördela smeten i formen och grädda i 25 minuter.
4. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär

Höhö

Jag märkte nyss att jag fortfarande har kvar min barndoms känsla till musiken :P HAHA ! Jag satt och lyssnade på "Lille katt" :O. Omoget ? ;) hahah, men jag är ju som jag är ha jag hört rätt många gånger faktiskt  ! :) HAHAH ! Men nu sitter jag i alla fall och lyssna på lite "normal" musik eller vad man säger :D HAHA.
Bara för det så kommer Lille katt här:
Bild tagen från Google

Godmorgon

Nu sitter jag i min säng och lyssna på musik ! :) Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, åka till Nybro eller plugga?... svårt val ! ;) Hehe. Men men, igår va jag ju hos min kusin och sen sov jag halva dagen kändes det som (a) HAHA ! ;) Få ser vad som händer idag då.

Så gullig :')

Ni missar väl inte heller Sean Banans nya låt på förra inlägget ? ;)

HAHAHAHAHA !


Sk*t trött!

Nu sitter jag i min säng och ska försöka masa mig upp, men orka bara inte. Blev en super härlig kväll igår, jag hittade några att gå med i alla fall sen ! :) Men aja, jag hade super kul igår men idag är jag super trött ;) HAHA ! Men idag blir det att plugga.... Usch, gillar det inte. Men men, sånt måste göras ändå. Hehe. Men nästa party ska jag gå med Maja i alla fall ! :D kommer bli super kul :) Men gårdagens party outfit kommer senare idag :)

Paaarty night !

Nu håller jag på att göra mig i ordning till Saaaaaaandra ! :D Kommer bli as gött men ha ju ingen att gå med :( *buuhu* Men jag få väl ta och roa mig själv på något sätt ;) sen finns det ju säkert någon het kille som jag kan hänga på ;) HAHAH ! skämta. Men men, ni kommer få kvällen party style ! :D Ha det bra så hörs vi !

RSS 2.0