function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Lördag

Haha, nu ha jag vaknat efter att jag somnade eller gick och la mig vid 08.00 någon gång ;). haha. Idag vet jag inte vad jag ska göra precis. Kanske hitta på något med någon kompis eller något ? Vad tycker ni? ;).
Idag och 2 veckor framemot ska jag vara kattvakt åt Baloos bror. Mycket trevligt ! (För er som inte visste de så är Baloo min katt). Får se hur det går :).
Men min fredag var faktiskt ganska chill. Var ute med Anna och gick lite och då gick vi till Netto eftersom jag ville ha en Monster (de ända stället där de inte ha ålders gräns på energy dryck).  Sen gick hon hem och sen gick jag hem. Sen efter jag hade varit hemma i en halv timme så skulle jag gå och möta Julia och hennes kompis.  Då va vi en liten stund. Haha. Och sen kom jag hem och satte mig vid datorn och tv. ;)

Kommentarer
Postat av: JonteCabrera

SV; tack desamma :D

2011-01-29 @ 10:43:27
URL: http://jontecabrera.blogg.se/

Regler för kommentarer, "Du får göra reklam om din eller andras bloggar", "Dumma kommentarer tas bort", "Både bra och dålig kritik om bloggen, tillåts", "Frågor är alltid kul att få!" .. Nu är det bara att kommentera. =D

Vad är ditt fina namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress (Bara jag som ser den!):

URL:

Kommentera här =)

Trackback
RSS 2.0