Svar på frågorna som jag fått !

Hejhej.
Nu är frågestunden slut, här kommer svar på de frågor som ni har ställt till mig :)

1. Vilket sorts godis gilla du ?
Svar: jadu, jag gillar väl lite olika godisar :), jag gilla det mesta, bara det inte är choklad ! =D

2. Vem gillar du ?
Svar: hahahah, lite personlig fråga, men kan inte säga det här i alla fall :)

3. Vad tycker du om mig?
Svar: Eve, jadu, du är snäll, söt, snygg m.m., jag ha känt dig ganska länge och började känna dig via friidrotten men sen slutade jag men ha ju träffat dig på danstävlingar och sånt, mrn nu ha du slutat dansen, men måste träffas i alla fall ! =D

4. När och hur började du gilla E.M.D.?
Svar: jag kommer inte ihåg när jag började gilla E.M.D. men jag började gilla E.M.D. när jag typ hörde en låt på radion sen sökte jag efter de på youtube och deras första konsert jag va på var när de var i Bergkvara =D


Trött efter en rolig dag på stan.

hejhej bloggen.
Idag kollade jag ju på Calle Kristiansson på Larmtorget i Kalmar, hahah, tog lite bilder som kanske kommer ut imon eller på torsdag. Nu är jag ganska trött för träffade mina tjejkompisar där ;) hahahahaha, kulkul hade vi :) men säger godnatt nu för kommer inte blogga mer idaaag !

Staaaaaaaaaan snart !

hejhej bloggen.
Snart ta jah bussen till stan där Calle Kristiansson spela ! =D
hahaha, bli väl att köpa någon glass, bilder kommer sen, så ska dra och byta byxor för det bli säkert kallt ikväll.


Grattis Simon på födelsedagen

hejhej.
Ida fyller min kompis Simon 14 år ! =D, Hoppas han få en super födelsedag, :)

Grattis till dig ! :)


Godnatt

Hejhej bloggen.
Jag vill bara säga godnatt för fundera på att gå o lägga mig, är så himla trött. Men alla, sov så gott ! Vi hörs imon, då kommer de lite inlägg och så :)
Godnatt alla och sov så gott !


Dagen den 28/6 - 2010

hejhej bloggen.
Här kommer lite om vad jag ha gjort idag,
först städade jag tills jag och systern skulle ta bussen till stranden sen låg vi där en stund och hoppade in vattnet som va iskallt ! hahahah, men i alla fall, sen efter vi hade hoppat in i vattnet låg vi på stranden och solade lite, efter vi hade solat så gick vi ner till donkan och köpte glass, sen stressade jag min syster att äta upp sin glass för bussen kom när vi va halvvägs till busshålsplatsen ! hahahahahahahah, men vi hann med bussen i alla fall, sen när jag kom hem städade vi för mamma va arg att vi inte hade städat upp ordentligt, hahah, och sen ha jag suttit här :)

Frågestund !

hejhej alla.
Nu är det en liten frågestund här på bloggen. Ni får fråga vilken fråga som helst och jag kommer svara på den :) NI skriver frågan där man kommentera ! Så börja fråga på.


Gratis Spotify Premium !

Hejhej.
Nu kan du få gratis Spotify premium genom att klicka på länken ! =D
http://www.gratispremium.com/?ref=168982


Denna veckans horoskop, alla stjärntecknerna :)

Väduren (20/3 - 19/4)
Inga större framgångar tror stjärnorna att du ska kunna notera i kärlek för den här veckan. Bäst är att ta det lugnt. Romantiken verkar inte finnas i ditt stjärntecken nu.Du får strida en hel del nu för något som gäller ditt arbete, men det ska du se som en sporre. Var aktsam om hälsan och har du ledighet att ta ut så är det rätta veckan för det nu.Nu ska du ha en bra tid för utbildning och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Lotto verkar bra så här kan du få vinst.
Lyckotal: 4, 8, 11, 12, 29, 37, 39
Bästa lyckotal: 12

Oxen (20/4 - 20/5)
Trivsamma dagar där det mesta tycks vara dig till behag. Nu är det rätt tid för dig att kunna vinna framgång i kärlek. Så vill du nytt i kärlek så kan du få ett ja.Låt rutinerna råda i ditt arbete nu så får du bästa framgång. Stressa inte utan försök att slappna av ifrån allt jäkt och låt rutiner få råda för bästa resultat. Hälsan är god.Du bör nog vara försiktig med inköp nu i veckan. Kan du låta bli att investera i kapitalvaror nu så är det bra. Spel ger inte mycket i vinst så du bör avstå från spel.
Lyckotal: 4, 16, 17, 32, 37, 41, 43
Bästa lyckotal: 17

Tvillingarna (21/5 - 20/6)
Skrattigt, trevligt och romantiskt rart så ska du faktiskt kunna ha det. Vänner trivs med dig och de finner dig pålitlig som vän. Stjärnorna varnar dock för att ändra i din kärlek.Du kan få en gåva på ditt arbete nu. Du verkar omtyckt och har du prövat på något med bantning så tror jag att du har lyckats. Du skiner som en sol av god hälsa.Det kan vara sämre ekonomiskt för dig nu så var sparsam och öda inte slantarna utan tänk dig noga för innan, ingen spelvinst verkar vara aktuell för dig.
Lyckotal: 5, 7, 23, 32, 39, 42, 49
Bästa lyckotal: 49

Kräftan (21/6 - 21/7)
Dina vänner kan komma att undra över varför just du har det så bra. Svaret är nog att du är så öppenhjärtig och sprider lycka med din person. Rutiner tycks ta den mesta tiden för dig i ditt arbete, det är nog så, men du får i alla fall ditt arbete gjort. Det invanda är bäst för dig och ger dig framgång. Sund och frisk är du. Nu kan du nog inte räkna med några ytterligare inkomster så var försiktig med ekonomin och måste du spela så var väldigt snål. Nu bör du spara dina slantar.
Lyckotal: 4, 10, 19, 25, 36, 41, 49
Bästa lyckotal: 19

Lejonet (22/7 - 22/8)
En mindre lyckosam vecka får du nu vad det gäller din kärlek. Du bör vara försiktig med allt vad som handlar om romantiska inslag och bäst är att helt avstå från kärlek.Något ändras på ditt arbete och det kan vara till din nackdel. Men du verkar ändå vara nöjd och omtyckt ska du i alla fall vara. Du verkar ha en god hälsa och stabil livskraft.Inköp av en kapitalvara till bostaden kommer att göra dig glad. Du kan bli bjuden på en mindre fest som ger dig framtidshopp. Vill du spela så ger hästar bästa utdelning.
Lyckotal: 9, 19, 26, 27, 40, 41, 47
Bästa lyckotal: 27

Jungfrun (23/8 - 22/9)
Varken bra eller dålig är din romantik i veckan, utan det är precis som vanligt. Varför inte uppvakta din vän med en blomma, man eller kvinna, så får du kärlek tillbaka!Jag tror att ditt arbete kan bli lättare att sköta om du nu i veckan prövar på att banta. Du blir på gladare humör och nästan litet sprallig och promenader verkar göra dig glad.Det bör vara en fin ekonomi som du har här, men var försiktig och låna inte ut dina slantar om du inte får ränta på dem. Med spel får du ingen vinst så låt bli spel.
Lyckotal: 1, 3, 11, 12, 19, 35, 46
Bästa lyckotal: 1

Vågen (23/9 - 22/10)
Oroa dig inte så mycket för kärleken, för ska man tro på stjärntydning så bör du nu ha en riktigt fin och kärleksfull vecka i sin allra bästa tappning med kramar så ljuva.Nu kan du märka att det är stor konkurrens om nya arbeten. Vill du ha ett nytt jobb så sök det personligt, det verkar bäst så. Var överseende med andras fel nu i veckan.Nu kan det vara så att du blir bjuden till en fest och där kan du knyta en ny kontakt som ger dig idén till en bättre ekonomi. Även spel kan ge dig en liten vinst.
Lyckotal: 2, 3, 14, 16, 26, 27, 29
Bästa lyckotal: 29

Skorpionen (23/10 - 21/11)
Chans att få uppleva romantik på en resa ska du ha nu i veckan. Det verkar så kärt och rart så du måste trivas fint. Om du vill så får du uppleva kärlek som är av bästa sort.Även om du har sjuka människor runt om dig i ditt arbete så ska det betyda friskhet för dig och ditt sätt att arbeta. Du har stark livskraft och du är mycket sund.Något som du skrivit kan nu komma att ge dig pengar. Vad det är vet nog bara du själv. En mindre spelvinst kan vara möjlig här så kanske är lyckan på väg.
Lyckotal: 1, 13, 14, 26, 31, 41, 42
Bästa lyckotal: 26

Skytten (22/11 - 21/12)
Nu kan det vara så att man lägger sina röster för just dig. Det är för att man anser dig vara en kärleksfull och fin vän. Nu vinner du framgång hos alla och envar.Är det data av något slag som sysselsätter dig så ska du se att du har en fin vecka framför dig. Vila dina ögon när du kan. Någon visar dig högfärd, men du går så ädelmodigt förbi.Någon verkar ge dig en idé till en förbättrad inkomst. Jag tror att du kan förvalta den väl. Spel på tips kan ge vinst, men någon större vinst är det inte tal om.
Lyckotal: 2, 4, 6, 24, 41, 48, 49
Bästa lyckotal: 49

Stenbocken (22/12 - 20/1)
Här kan du bli bjuden till trivsam fest där det kan bjudas upp till trevlig och rar dans. Nu bör du ha det verkligt rart och roligt och möjligen kan där även bli tal om ny romantik.Du är antagligen veckans vänligaste arbetskamrat nu. Ditt leende tycks aldrig sina och du har alltid en hjälpande hand tillreds. Hälsan själv är du också så visst är du nöjd.Här kan komma generösa erbjudande och det betyder att du kan få det än bättre med ekonomin. Spel ger inte mycket i vinst så låt bli att spela.
Lyckotal: 13, 21, 25, 33, 37, 44, 47
Bästa lyckotal: 25

Vattumannen (21/1 - 18/2)
Nu är det möjligt att du blir uppvaktad med blomster och paket. Nu vill man visa dig sin uppskattning, så bli glad över ditt alltid så hjälpsamma sätt.Den här veckan kan vara mycket omväxlande med såväl glada som litet bistrare dagar. Du klarar dock dem alla och ditt entusiastiska sätt ger dig glädje och framgång.Nu verkar det som att du får en hel del räkningar, så var sparsam. Vinner du nu i spel så är det rena turen. Så bästa utdelning är att välja spara före spela.
Lyckotal: 1, 4, 5, 20, 25, 47, 48
Bästa lyckotal: 1

Fiskarna (19/2 - 19/3)
Nu bör din möjlighet till ny spännande romantik vara stor. Du kan få varma leenden just för ditt så behagliga sätt så här finns någon som vill möta dig för romantik.Du ska ha det gott på ditt arbete och nu kan du få chans till att få det än bättre. Har du med ett servicearbete att göra så är det du som får det bäst. Frisk det bör du vara.Det kan vara i något med garner som du kan investera nu. Just något som du gör själv tycks vara det rätta nu, även ekonomiskt. Men med spel ska du helst avstå.
Lyckotal: 10, 11, 13, 20, 25, 27, 39
Bästa lyckotal: 13

Heeeeeeeeeeelp me !

Hejhej.
Nu behöver jag eran hjälp !, nu ha nu chansen och säga vad jag ska skriva om i min blogg, kom med förslag ! =D
Det skulle uppskattas ! :)


Något som betyder mycket i livet !

Dans
Är
Mitt
Liv


Emelie Dissar, Emelie HissarNär folk tror att det är något.


Folk som är sig själva ! =DYoooo ! :)

hejhej bloggen.
Fundera på att sätta på musik och börja städa så man kan dra till stranden lite snabbt ! =D, jag är så himla smart, spilde glass på min mobil, hahahahahahha, vet inte hur jag lyckas men så är de.


Volleybollen den 15 juni 2010 :)


God morgon !

hejhej bloggen.
Ida ska jag inte göra så mycket, stääääääääääda, efter jag ha städat blir det nog att dra ner till stranden lite tror jag =D, super kul, förut hittade jag en fästing på mitt ben... Inte så specielt kul..... men i alla fall bloggen. Kommer säkert ett till inlägg sen idag tror jag.

Startade en blogg här :)

hejhej bloggen :)
Startade en blogg här på
http://blogg.se/ eftersom jag ville testa att vara här och blogga, tidigare har jag varit på http://devote.se/, och bloggat lite där :), jag kommer blogga mest här och sen kanske lite på min andra blogg, http://hejsanemme.devote.se, men aja, få se hur det går :)

RSS 2.0