function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Tisdag

Tisdag igen och nu är vi inne på veckan. Usch, vad jobbigt allt ska vara. O juste, vi hade ju spanska prov idag, jag tror det gick bra i alla fall. Haha. Men jag skriver sen hur det gick på provet som eventuelt bli på torsdag ! ;)

Jag vet, jag ha varit jätte dålig på att blogga men ha varit så mycket med skolan och sen i veckorna blir det svårt att blogga för man ha skola, läxor o sånt skit :P. Men blogga så mycket jag kan ! Dagen har bestått av skola och plugg, försökte på mig NO men fattade som vanligt ingenting.. Hahaha. Sen idag på SO sså sa typ John att vi "kvinnor" är mer smartare än vad "männen" är och då fick jag världen knäppaste tanke på att jag kanske är kille ?! :O
Vem får sånt i tankarna på en lektion ? xD... jo.. jag får de :P

Till dig och du vet vem du är;
Asså, vet inte vad jag ska börja, för det första är du helt underbar. När jag ser dig känns det som tiden stannar. Jag önskar jag kunde förklara hur mycket jag gillar dig, Du är en ängel utan vingar. Du är allt som jag nånsin velat ha, varje andetag med dig känns så underbart, jag säger så mycket men, detta är sant. 
Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet.
Visst, jag har nog alltid gillat dig lite smått men inte ensätt det förän nu. Tror mig, mina känslor för dig har gått upp och ner, men nu är det säkert att jag har känslor för dig och kommer alltid att ha.
Du är en helt fantastisk person! :love:
Ville bara att du skulle veta det.


Kommentarer

Regler för kommentarer, "Du får göra reklam om din eller andras bloggar", "Dumma kommentarer tas bort", "Både bra och dålig kritik om bloggen, tillåts", "Frågor är alltid kul att få!" .. Nu är det bara att kommentera. =D

Vad är ditt fina namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress (Bara jag som ser den!):

URL:

Kommentera här =)

Trackback
RSS 2.0