function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Läxorna gjorda !

Nyss gjort klart mina läxor. prov på fredag så har övat lite inför det sen har jag börjat på min Labbrapport som betygsätts. Första gången jag skriver en Labbrapport så hoppas det går bra ;). Haha. Men men, sitter just nu och kolla på  "My super sweet 16" sen efter de blir det väll att kolla på "The secret life of the american teenager". Haha, både programmen är jätte bra så tycker ni borde kolla på de någon gång ;).
Onsdag idag och 2 februari. Kuligt är det för då börjar det närma sig fredag och då blir det party hela natten på Sandra med mina favorit tjejer ! Hoppas det blir kul men det brukar det bli.
Sen idag skulle jag ju såklart cykla till skolan men då efter en bit så ramlade jag och då hände det inget sen cyklade jag igen och då kom jag ut på asfalten och då ramlade jag igen och skrapade upp knät :O. Gud, vad det blödde eller och sen var det ett stort sår också så jag fick gå till lärarrummet och be om ett plåster för att det blödde. Och sen blödde det igenom byxan också, vilken lyckad dag :mad:. Sen hade jag glömt bort att vi hade sovmorgon idag så jag kom till skolan men som tur var så var dörren till klassrummet öppen så man kunde öva till provet på fredag så då gjorde jag de men det irriterade mig  att jag kom till skolan, när jag inte ens behövde de... Men sånt är ju livet när man är glömsk ;)

Kommentarer
Postat av: jessica

frågestund på bloggen !

skriv gärna en fråga eller fler :)

2011-02-02 @ 20:13:13
URL: http://thatsjessica.blogg.se/

Regler för kommentarer, "Du får göra reklam om din eller andras bloggar", "Dumma kommentarer tas bort", "Både bra och dålig kritik om bloggen, tillåts", "Frågor är alltid kul att få!" .. Nu är det bara att kommentera. =D

Vad är ditt fina namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress (Bara jag som ser den!):

URL:

Kommentera här =)

Trackback
RSS 2.0