function getCookie(cname) { var name = cname + "="; var ca = document.cookie.split(';'); for(var i = 0; i

Fredag, och det är natt

haha ja, rubriken säger det mesta *igen*. Men är man bra på att komma på rubriker så är man, haha nej skämta med er. Men men, nu sitter jag här och bara lyssna på härlig musik ! Alltid skönt en fredags natt ;), sen sitter jag och chatta med en härlig människa på msn också, haha.

Men jag ha fått många kommenterer att min blogg är rolig och sånt, och det tycker jag är väldigt roligt !! Väldigt trevligt att ni gillar den i alla fall, eller vad tycker ni? ;), puss på er älskade blogg läsare :love:

Haha, men min fredag har varit ganska lugn, skola till 12.50, gick hem och spelade på telefonen, diskade, hängde med mamma ut o snöstormen för att åka till maxi och sen hem och bara ta det lugnt. Haha.

Och vet ni ? :O.. Det hände något fruktansvärt idag !
Det började snöa !
Besvikelsen som uppstår när det börja snöa.
Snön är ju inte älskad av min sida som ni kanske vet *klaga varje gång det kommer snö* Haha. Sånt är mitt liv, klaga, klaga, klaga, men igentligen ska man inte klaga för vi ha ju ändå rätt bra, right ? ;)

Kommentarer

Regler för kommentarer, "Du får göra reklam om din eller andras bloggar", "Dumma kommentarer tas bort", "Både bra och dålig kritik om bloggen, tillåts", "Frågor är alltid kul att få!" .. Nu är det bara att kommentera. =D

Vad är ditt fina namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress (Bara jag som ser den!):

URL:

Kommentera här =)

Trackback
RSS 2.0